Google Translator

Wednesday, May 4, 2011

Punggung macam Pippa?

Semalam masa buka homepage Yahoo UK, terpampang berita pasal punggung Pippa Middleton yang mantap. Siapa Pippa Middleton? Ala, kakak si Kate Middleton yang jadi pengapit semasa pasangan pengantin diraja tu berkahwin pada hari Jumaat baru ni.

Media UK ni dalam beberapa perkara sama jugak macam media kat Malaysia. Propa sangat. Macam-macam rancangan TV yang berkaitan dengan kisah William dan Kate ni diterbitkan. Antaranya How To Marry A Prince dan How To Nab A Prince. Banyak lagi rancangan-rancangan lain tapi yang dua ni saya rasa sungguh sadis dan tragis. Mungkin orang lain berlainan pendapat tapi pada saya bila dilihat dari pelbagai sudut, it just portrays how pathetic some people live their lives.

Sikit sinopsis tentang dua rancangan tu:

How To Marry A Prince
A range of celebrities and experts present their tips [SERIOUSLY!!] on how to become a royal fiancee, and perhaps even a queen. The show features lessons in etiquette from Ladette to Lady's Gill Harbord, fashion advice for looking stylish on a country estate, and an indispensable guide to choosing a royal wedding dress.
How To Nab A Prince
Ahead of the Royal Wedding on Friday 29 April, we present a fun step-by-step guide to bagging a prince. After all, if a 'commoner' like Kate Middleton can win the heart of the future King of England, there's hope for us all [<--berangan tak sudah-sudah]! Talking to royal experts, friends of the couple and celebs in the know, this series reveals how glamorous girl-next-door Kate bagged her prince, as well as looking at other SWAGs - super wives and girlfriends of global royalty - and at the lucky ladies lining up to marry Prince Harry. Plus who are the most eligible European princes left for us [<--GET A LIFE, duh!]?

1 comment:

mrs plain-june said...

pity them. they work hard to please ppl! if only they know pleasing Allah is much more easier!