Google Translator

Monday, February 25, 2008

New Hope for Betterment


That's for America...

This is for us..

2 comments:

Che' A aka Cik CT Albany said...

Ni Malaysia Dilla... pakcik makcik karats tuh takut sgt kalau BN kalah.. diorg ingat kalau tukar kerajaan Malaysia riot or lingkup terus..orang semua kena berenti keje.. terus jadik tahun 40-an kots..
kalau takut buat pe buat election kan.. eii.. tak faham aku.. tapi tu laa media ni dah brainwash sume pemikiran rakyat Malaysia ni ...bukan cam US org boleh make sense bende2 ni.. tak de pe hal pun tukar ruling party..
cam tukar baju..heheheh but still US tak de berkudis pun ekonomi or diorg nyer power kat dunia ni..hehehe

dla said...

u r rite che'a
hehehe...
kalau pakciks makciks je yg klem kalau toreh tangan diorg, darah yg kuar warna biru takpe..
ni yg golongn educated ni pun ada yg takleh nak wat penilaian yg wajar. tak tau le apa nak jadi.
sebab tu aku post sbelum ni, iman kita ni terlalu kecik kalau dibandingkan dgn iman semut,yg sentiasa percaya bahawa rezeki tu dari Allah.